11 Värit Joustava Musta Sininen Ruusu Kulta Punainen Chrome Vinyyli Folio Auton Kääriminen Elokuva-Auton Tarra Ilmaa Kupla Ilmainen

€202.45 €172.09 Ilmainen toimitus

Asiasanat: elokuva auto, elokuva kääre, elokuva punainen, Halvat elokuva auto, Korkea Laatu elokuva kääre, Kiina film punainen Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Tyyppi: Mattapintainen filmi
  • Koko: 1.52m x 18m (5ft x 58ft)
  • Tuotemerkki: aomior
  • Tuotteen nimi: Chrome Vinyyli Kääri Elokuva
  • Materiaali: PVC

Hyvä kiinnittää huomiota koko kuvaus ennen ostamista.

Tuotteen Nimi: Chrome Kääri Vinyyli Film

Tuotteen Nimi Chrome Vinyyli Kääri Väri 11 Värit Koko 1,52 m x 18m (5ft x 58ft) Kalvo, Paksuus 0,13 mm Materiaali Joustava PVC-Liimaa Korkea Laatu Irrotettava Liima Air Release Kyllä Eliniän Ulkona 2 vuotta, Sisäuima-4 vuotta Paketin Koko 155cm * 15cm * 15cm

1, Korkea Laatu Tuotteen;

2, Kestävä ja helppo työskennellä;

3, Ilmaa Kupla Ilmainen (Ilman Vapauttaa Kanavat);

4, Korkea Laatu Irrotettava Liima(Voidaan uudelleen asentoon asennuksen aikana);

5, Joustava (Joustava), jossa lämpö ase Tai hiusten kuivaaja, Voidaan käyttää mitä tahansa sisä-tai ulko-sileät pinnat.

Sovellus Paikka: Auto, Moottoripyörä, Vene, kannettava tietokone, matkapuhelin, huonekalut, jne.

Pakkaamme tavarat hyvin. Varmista, että saat tavarat hyvässä kunnossa.

Me hyväksymme erilaisia maksutapoja, kuten Alipay(ESCROW), Western Union, jne Maksun julkaistaan VAIN, kun olet vahvistanut toimitus.

Lähetämme ulos tavarat kuluessa 1-5 työpäivää tarkastuksen jälkeen maksun ja vahvistuksen tilauksesta. Me aina yritämme parhaamme alus niin nopeasti kuin voimme, jos viivästyminen, ilmoitamme etukäteen. Saat seurantanumeron jälkeen, kun tavara on lähetetty. Toimitusaika on noin 5-7 TYÖN PÄIVÄÄ, FedEx tai DHL, Jos toimitetaan Kiina Postitse Air Mail, toimitusaika on noin 10-60 työpäivää eri maassa.

Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset, koska jokainen maa voi olla eri aikataulu on mukautettu selvitys, joka voi ottaa pidempi/lyhyempi aika tarkastaa tuotteet. Tavaran hinta ja toimituskulut EIVÄT sisälly syrjäisen ALUEEN MAKSUA ja TUODA TAXS tai muita veroja. Me varaamme oikeuden kauko-alue maksu Siinä tapauksessa, että sinun toimitus osoite on FedEx tai DHL kauko-alueella. Ja Ostaja on vastuussa veron(jos sellainen on). Yleensä, voimme kirjoittaa alempaan arvoon ja merkitä tuotteet, kuten "LAHJA" tai "NÄYTE", joiden avulla voit välttää tai pienempi vero. Jos tarvitset täyden arvon lähetysasiakirjan tai laskun, ota meihin yhteyttä, kun laitat järjestyksessä.

Palautteesi on meille erittäin tärkeää. Anna meille POSITIIVISTA PALAUTETTA, jos pidät tuotteet ja palvelumme. Olemme erittäin arvostettu sen. Jos sinulla on ongelmia tavarat, ota MEIHIN YHTEYTTÄ, ennen kuin jättää negatiivista palautetta. Me yritämme parhaamme ongelman ratkaisemiseksi, ja antaa sinulle tyydyttävä ratkaisu. Voit vapaasti lähettää kysymyksiä, tiedusteluja tuotteen meille. Me vastaamme sinulle YHDEN työpäivän. Olemme täällä odottaa sähköpostiosoitteesi.

1

paketti

  • Pakkauksen Paino: 10.0kg (22.05lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 155cm x 15cm x 15cm (61.02in x 5.91in x 5.91in)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana