2kpl Alkuperäinen uusi Samsung frost free-jääkaappi osat sulatuksen anturi lämpötila-anturi 5k musta ja valkoinen pää

€21.27 €19.78 Ilmainen toimitus

Asiasanat: sulatuksen anturi, jäähdytys osat, jääkaappi huurteenpoisto, Halpa sulatuksen anturi, Korkea Laatu jäähdytys-osat, Kiina jääkaappi huurteenpoisto Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Tyyppi: Jääkaappi Osat
  • väri: Valkoinen

Jos jokin kysymys,pls kerro meille,me yritämme parhaamme palvelua sinulle. Rakas ostajat, huomaa: Jos tuote kuvaus on kirjoitettu selkeästi on 100% uudet tuotteet ovat uusia tuotteita, muut 90% uusia kaikki ovat käytettyjä tuotteita.(Vaikka se on toisen käden tuotteen, takaamme, että testi on hyvää työtä ennen lähettämistä. ), Kun saat tavarat vain tarvitse asentaa, jos kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä ensin, kiitos. Ostajat huomiota, jos toiminta ei ole oikein aiheuttaa vahinkoa oikosulku ei laatu ongelmia, ja sirut, ja niin edelleen, ei kuulu meidän takuun. Ilmoituksen allekirjoittaa : ostajien pitäisi olla edessä kuriiri, avata laatikko tarkistaa, onko tuote on valmis ja tavaroiden vastaanottamisesta. Jos löydät ongelman, ota kieltäytyä allekirjoittamasta ja ota kuvia tai videon, ota yhteyttä myyjään ratkaista ongelma. Jos ostaja ei tarkista tavaroiden ja allekirjoittaa paketin, ei myyjän vastuu ole hyvä tietää!!

Rakas ystävä ,Kun olet vahvistanut tilauksen, ole hyvä ja tarkista uudelleen vanhan hallituksen malli. Jos ei ole sama, lähetä meille kuva , kiitos maksutavat: Me hyväksymme luottokortti (Escrow) ja niin edelleen, Jos haluat muita maksutapoja, ota meihin yhteyttä. Toimitus: 1.Yleensä lähetämme kohteita viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on saavutettu. 2 DHL, UPS, Fedex, tai EMS on saatavilla toimitus Toimitusaika: 1 . DHL, UPS, Fedex, EMS express toimitus kestää yleensä 3-10 työpäivän kuluessa, ja Kiina post Air Mail/HK post Air Mail toimitus kestää Yleensä 7-65 päivää riippuu maasta toimitetaan. Harvoissa tapauksissa, tiukat custom välykset tekee Toimitusaika on hieman pidempi, olkaa kärsivällisiä 2 . Brasiliaan, tarjoamme EMS shipping, jos haluat valita, DHL tai FEDEX, UPS, ota yhteyttä meidän asiakas palvelu, Anna meille sinun CPF veronumero oman maan tulli -, sitten me muuttaa toimituskulut ja tapa sinulle. 3 . Onnettomuuksista, viivästyksiä tai muita asioita, ovat vastuussa shipping-palvelun. 4 .Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla. 5 .Ole hyvä ja tarkista OSOITTEESI huolellisesti, kun käsittely järjestyksessä. 6 .Ostajat huomaa: Lisävarusteet tariffien on oltava ostajat maksaa.Ostaja voi valita EMS express välttää tariffit. 7 .Kaikki tilaukset,Ei ole väliä mitä syy aiheuttaa palata meille, asiakas tarvitsee maksaa EMS-paluu maksaa(vain tukea EMS palautuksen toimituskulut menetelmä),Ja ilmoitettu arvo on 10USD, jos tilaat sitten sopivat Takuu: 2 kuukautta takuu on säädetty uusia tuotteita.Jos sinusta tuntuu, pettynyt kohde, kerro meille 7 päivän kuluessa toimituksesta.Erät on palautettava Alkuperäisessä kunnossa palautusta/vaihtoa.Toimituskulut aiheutuneet on sinun.Välitämme kunkin ostajan ja teemme Pyrkivät korjaa ongelma hyvää liiketoimintaa tavalla.Sinun tyytyväisyys on aina EI.1 prioriteetti. Huomautus : Ihmisen aiheuttama tuho ei ole mukana UKK: Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi tiukan testin ennen lähetystä.Kaikki kuvat näkyviin ovat 100% todellista ja vain viitteeksi. Sallikaa mahdollista pieniä eroja johtuen tekniset parannukset ja varianssi.Tilaus on kirjattu olet täysi tunnustus tuotteen tiedot ja politiikoistaan.Asiakaspalvelumme on valmiina t auttaa sinua milloin tahansa. Tavoitteena on luoda miellyttävä ostoksia kokemus sinulle, olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja hyvä palvelu Koko ajan.Kaikki tuotteet spec ovat vain viitteellisiä, jos tuotteet ovat muuttuneet, katso varsinainen tuote Palaute: Asiakas on tyytyväinen, on meille erittäin tärkeä, Jos olet tyytyväinen kohteita, voit orderd, jätä palautetta.Jos ei, ota meihin yhteyttä ensin..Me voimme työskennellä yhdessä ratkaista jokin ongelma

paketti

  • Paketin Koko: 25cm x 22cm x 10cm (9.84in x 8.66in x 3.94in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.8kg (1.76lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 5.00 out of 5 (2 votes)

Lisää arvio

Arvosana