3D Runko Mat varten Toyota ALTIS Alphard Corolla Camry Crown EZ Highlander Auton Takakonttiin Matto Matto Sisustus

€85.81 €69.51 Ilmainen toimitus

Asiasanat: Fingote.news, Fingote.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

Varastossa

Kuvaus

  • Materiaali Tyyppi: TPO
  • Tuotemerkki: Lämmitetty

Lämmitetty" on meidän brändi, ja meidän tuotteita ei voi lämmittää, mutta toivomme, että tuotteita voi tuoda "lämpöä" ostajat ympäri maailmaa. Olemme nuori sukupolvi. Yhteinen tavoitteemme on myydä laadukkaita tuotteita koko maailmassa. Anna maailman uskovat, että "made in China" ei ole sana "huono laatu ja halpa". Kiitos Fingote.news, me toimii Alibaba kehittää, ja kiittää maailman ostajat antaa meille tukea!

--Omistaja :Saunders

Ps: Jos et kerro meille oma design, me lähetämme sinulle kuin ensimmäinen kuva!

3D Runko Mat varten Toyota ALTIS Alphard Corolla Camry Crown EZ Highlander Auton Takakonttiin Matto Matto Sisustus

Vinkkejä: Rypyt voivat johtua kuljetuksen aikana, voit ratkaista tämän ongelman, voit laittaa runko tarjotin taulu autossa tai altistuminen se auringossa noin 2 tuntia

MATERIAALI: Valmistettu heavy duty kestävä kova musta TPO – Pestävä, puhtaaksi pyyhittävissä , vedenkestävä ja hajuton

TOIMINTO: Tämä boot matto pidentää elämää, näyttää ja auton arvon pitämällä sen sisustus kuin uusi likaisia työkaluja, mutainen jalanjälkiä, koira hiukset (märkä & kuiva), lemmikkieläinten hajuja, arjen kulumisesta, joka voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla tai sienellä

OMINAISUUS: korkea harjut reunalla varmistaa, että roiskeet ja sotkut ovat hallinnassa. Helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja saippualla.

Huomautus: varmista, että auton taka-lastin on sama muoto muoto meidän tuotteita. Jos et voi olla vahvistettu, antakaa kuvan auton takana cargo meille, kiitos!

Huomautus: jokainen runko mat siellä on vastaava automerkki, jos et mielessä, emme suosittele tilauksen.

paketti

  • Paketin Koko: 120cm x 16cm x 16cm (47.24in x 6.30in x 6.30in)
  • Pakkauksen Paino: 3.99kg (8.80lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana