Kuuma Sininen ja Valkoinen Posliini ja Keramiikka-Toimisto Teetä Kuppi ja Kansi Suodatin Yksittäisiä Mukeja ja Lautasia

€18.81 €12.42 Ilmainen toimitus

Asiasanat: kuppi ja kansi, cup, kuppi kupit, Halpa cup kansi, Korkea Laatu cup, Kiina cup kuppia Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Tärkein kuva lähde: Kuva
 • Teetä astiat veneet: Glair
 • Alkuperä: Dehua County
 • Käyttäjien määrä: 6
 • Tuotemerkki: tcup
 • numero: 1
 • Kapasiteetti: 200 ml (mukaan lukien)
 • Materiaali: Keraaminen

Huomaa: Koska käsi toimenpide, koko voi olla 1-2 cm virhe, Koska Eri Näytön väri voi olla ero, joka Johtuu kauan toimitus, tuote voi vahingoittua kuljetuksen aikana, jos kohteen vaurioita, pls yhteyttä ensinnäkin välittömästi ennen jättää palautetta, kiitos ymmärrystä Maksu :

On olemassa monia maksutapoja käytettävissä Fingote.news kuten Alipay, luottokortit, reaaliaikainen pankkisiirrolla, offline-maksut (tilisiirrot ja Western Union).Voit valita menetelmä, joka on kätevin sinulle. Suojaa etuja,maksu on tilapäisesti hallussa Alibaba, ja ei luovuteta meille, kunnes saat tilauksesi ja olemme siihen tyytyväisiä. Toimitus:

Hei,kiitos tilauksestasi täällä. Ilmainen toimitus me käytetään tässä on E-paketti ja Kiina Post Air Mail. Muissa shipping-kuten DHL, UPS, EMS, sinun täytyy maksaa lisämaksua tilauksesi. E-paketin Toimitus: Tämä merenkulun vain lähettää MEILLE anteeksi ole käytettävissä muissa maissa. Yleensä se kestää 12-15days päästä.

Kiina Post Air Mail Toimitus: Tämä toimitus se lähettää useimmissa maissa. Yleensä se kestää 35-65days saapua. Joskus se voi johtua huono sää tai muut tekijät viive kuljetuksen aikana, jos olet huolissasi, tilaus, ystävällisesti lähettää viestin meille, me teemme parhaamme auttaaksemme sinua ratkaisemaan tämän ongelman. Kysymys Siitä, Tulli: Useimmat asiakkaan tulee lähettää sähköpostia kysy kysymys tulli. Haluaisin esitellä ehdot sinulle. Voimme kirjoittaa alempaan arvoon, jotta paketti auttaa sinua välttämään tulli. Ja jos maassasi on erityinen pyyntö tuoda järjestystä, ystävällisesti meille, ja voimme kirjoittaa tietoja kuin haluat.

Koska eri tullipolitiikan, anteeksi emme Ole Vastuussa Tullaus. Ystävällisesti huomaa tätä.

Jälkeen-myynti Palvelu:

Työskentelemme kovasti tarjota sinulle parasta laatua ja palvelua täällä, jos siellä on jokin kysymys, ilmainen anna minun tietää. Sinun Ystävällisesti auttaa ja luottaa antaa meidän tehdä paremmin entisestään ja tarjota enemmän hyvää palvelua sinulle.

Palaute: Kun olet saanut paketin ja kuten se, ystävällisesti comfirm sai tilauksen ja jättää positiivinen palaute täynnä tähtiä meille. Liittyvät Tuotteet

paketti

 • Pakkauksen Paino: 0.7kg (1.54lb.)
 • Paketin Koko: 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana