Lintujen Hylkivä Laitteet-Pelästyttää Silmä Ilmapallo Lintu Hylkivä ja Lintu Hylkivä Pelotella Nauha pakki

€13.42 €12.34 Ilmainen toimitus

Asiasanat: Lintu Repeller, lintu repeller nauha, repeller linnut, Halpa lintu repeller, Laadukkaita lintu repeller nauha, Kiina repeller linnut Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Tuotemerkki: leezujun
  • Tuholaisten Tyyppi: Linnut
  • Jännite: Ei mitään

Sisältää 1* lintu Pelottaa Silmä Ilmapalloja ja 1 *Pelästyttää linnut pois Holografinen Pelotella Lintu Nauha

Yksinkertainen,Tehokas,Kestävä - Helppo asentaa - asentaa millään alalla, joilla on pääsy kevyt ja/tai lämpötila korkea laatu heijastava Timantti Kuvioita pelotella pois kaikki tyyppisiä lintuja ja tuholaisia. Osta se kerran ja koskaan murehtia linnut taas! Predator Vartija Pelotella Nauha pelottaa lintuja ja muita päiväsaikaan saalistajat ja pitää heidät kaukana puutarhat, kasveja, kiinteistöjen, veneitä ja laitureita, ajoneuvoja. Inhimillinen,Eco - Ystävällinen - Pelästyttää Nauha /ilmapallo ovat osoittautuneet auttaa luontoa ja tuholaisten lintukantojen mennessä, jolloin ne siirtyvät enemmän luonnollinen elinympäristö alueilla, joilla he ovat vapaita haittaa.

Noin Maksu 1.me hyväksymme Alipay,Me ovat hyväksy kautta turvallinen maksu-prosessori Escrow. 2.Maksu on suoritettava turvallinen maksu-prosessori Escrow. 3.Jos et voi tarkistaa heti lähellä,odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää. 4.Me vain aluksen Fingote.news vahvisti osoite. Noin Toimitus 1. Me järjestämme lähetys maanantaista perjantaihin. Toimitus sisältää pakkaus-ja käsittelykulut maksuja. 2. Se kestää noin 15-40 päivää (USA, CA, AU,). Muissa maissa 40-60 työpäivää, tarkka toimitusaika riippuu siitä, posti-prosessi. 3.Toimituskulut teet ei sisällä mitään tuonnin verot. 4.Hyvitämme jos ostajat ostajat palauttaa tuotteen sisällä 15days saatuaan jostain syystä. Kuitenkin ostajien tulisi kantaa palautuksen toimituskulut rahti ja varmista, että tuotteet palautetaan ovat alkuperäisessä olosuhteissa. 3. Jos et saa voittanut item (s) 30-35business päivää, ole hyvä ja jätä viesti tai E-mail yhteyttä meihin, me teemme parhaamme ratkaista mitään ongelmia sinulle. Noin Palaute 1. Meidän tulee automaattisesti jättää positiivista palautetta joka ostaja tapahtuman suorittamiseen. 2. Me säilyttää korkeat standardit harjoittamisesta 100% asiakas tyytyväisyyden! Palaute on meille erittäin tärkeää. 3. Hyvä viestintä voi ratkaista kaikki ongelmat, jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, ensinnäkin ennen kuin lähdet Negatiivinen palaute, meidän tulee viipymättä ratkaista ongelmia sinulla on.

paketti

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.6kg (1.32lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana