UTOOL TU-15B Ammatillinen Diesel Moottorin Puristus Testaaja Moottori painemittari

€63.80 Ilmainen toimitus

Asiasanat: moottorin puristus testaaja, dieselin puristus testaaja, testaaja professional, Halpa moottori puristus testaaja, Korkea Laatu dieselin puristus testaaja, Kiina testaaja professional Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Kohteen Korkeus: 7cm
 • Materiaali Tyyppi: RAUTAA JA KUPARIA
 • Mallin Nimi: ML16062702
 • Kohteen Tyyppi: Moottorin Hoito
 • Kohteen Pituus: 38cm
 • Erityistä Ominaisuudet: painemittari
 • Tuotemerkki: UTOOL
 • Kohteen Halkaisija: 0inch
 • Kohteen Paino: 4kg
 • Kohteen Leveys: 28cm

Tuotteen Kuvaus TU-15B Ammatillinen Diesel Moottorin Puristus Testaaja Moottori painemittari

Tämä on yleensä ensisijainen testimenetelmä ja vältetään vahinkoa suutin ja polttoaineen järjestelmän saastuminen. Ulottuma-alue:0~1000psi/0~70bar. Sovellus:BWW,Mercedes,Runkoihin,Mitsubishi,Citroen,Nissan, Dacia,Opel,Diahatsu,Peugeot,Fiat,Renault,Ford,Rover

Huomautus:!!!

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla

Kirje sinulle, Kiitos tuestanne ja luottaa meidän yritys. Arvostamme yhteistyö ja ystävyys välillämme, myös odottaa, että voisimme tehdä enemmän yhteistyötä niin, että voimme toimia vuorovaikutteisesti ja siirtyä eteenpäin keskinäistä hyödyllistä tarkastella. Kommentteja ja ehdotuksia meidän palvelut ja tuotteet ovat aina erittäin huomiota, me parantaa itseämme ja antaa sinulle paljon parempi palvelu ja hinta, sekä erinomainen laatu ja lyhyempi toimitusaika. Jälleen kerran kiitämme teitä tarjoamalla meille mahdollisuuksia työskennellä oman yrityksen ja haluamme tarjota sinulle parasta palvelua kuin voimme tulevaisuudessa. Ystävällisin terveisin,

I f voit tilata enemmän kuin 10 kpl, Pls yhteyttä meihin;

Toivomme, voisi olla parasta palvelua sinulle!

Toimitus toimitamme meidän työkaluja ympäri maailmaa. Yleensä kohteet lähetetään viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen, kun selvitetty maksu on vastaanotettu. Tarkista osoitteesi,emme ole vastuussa mistään toimitus, koska väärä tai perillesaamattomat-osoite.

Palautusoikeus teemme parhaamme, jotta palvella jokaisen asiakkaan parasta, että voimme. Kaikki kohteet tarkistetaan huolellisesti ja pakataan hyvässä kunnossa. Tarjoamme 3 päivää kuollut saapuessaan vaihto takuu siitä päivästä, jona kuitti. Ostaja karhut palaavat postikuluja, ja me mail korvaaminen meidän kustannuksellamme saatuaan palautetun kohde. Vaihto tai palautus myönnetään saanut kohteita.

Ota yhteyttä, Olemme riippuvaisia meidän asiakastyytyväisyys onnistua. Siksi palautteesi on meille erittäin tärkeää. Jos olet tyytyväinen kohteita, jätä meille kaikki 5 tähteä aktiivinen palaute. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivinen ja neutraali palaute. Haluaisimme työskennellä voit ratkaista ongelmia.

paketti

 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 3.5kg (7.72lb.)
 • Paketin Koko: 38cm x 28cm x 7cm (14.96in x 11.02in x 2.76in)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 4 out of 5 (2 votes)

3
Gadhiyajinal 2018-02-19

box is very fragile, and details bad quality.

5
Ms Swiderski 2018-04-10

came parcel in 10 days, packed well, пупырчатой two layer film, more not tested at work, all appearance qualitative, plastic чемоданчика from a little smell.

Lisää arvio

Arvosana