HENGLONG säiliö osat 3-Pin Liitin Lanka 1/16 Henglong 1:16 RC-säiliö,kauko-ohjaus säiliö, henglong,osat

€0.82 Ilmainen toimitus

Asiasanat: henglong säiliö, rc-liitin, rc-säiliö osat, Halpa henglong säiliö, Korkea Laatu rc-liitin, Kiina rc-säiliön osien Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Ajoneuvon Tyyppi: Säiliö
  • RC-Varaosat & Accs: Liittimet/Johdotus
  • Käytä: Ajoneuvot & Kaukosäädin Lelut
  • Materiaali: Muovi
  • Malli Numero: HL029 (P75)

Kuvaus : Henglong 3-Pin Liitin, Jossa Johto

Toimii: Henglong1:16 RC-tankit

Huomaa, että tämä tuote lähetetään satunnainen toimitus. Todellinen väri saattaa vaihdella kuvasta.

Pakkaus sisältää : 3-Pin Liitin Wire X1

Toimitus:

1. Rakkaat ystävät, me toimitamme tavarat, EMS, ePacket, FEDEX, DHL: n jne. Eri maissa, valitsemme eri shipping yritykset. Jos jokin yritys voit hylätä tai määrittää, ota meihin yhteyttä.

2.Voimme yhdistää kohteita, jos haluat tallentaa toimituskulut, ota meihin yhteyttä, jos tarvitaan.

3. Huomautus: Jos sijainti on Etelä-Amerikan maissa, varmista, että voit tyhjentää tulli itse.Tai voimme ehdottaa sinulle, älä aseta järjestyksessä.

Anteeksi, emme ole vastuussa tulli maksu, ARVONLISÄVERON tai mitään ylimääräisiä veroja mukana.

Palautus:

1. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit ostaa Mato Pistorasiaan, on mahdollista palauttaa sen palautusta 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta item(postikulut eivät sisälly hintaan). Ota yhteyttä meille siitä pyyntö. Huomaathan, että palautusta ei hyväksytä, jos me otetaan yhteyttä 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun saat kohteen. Fyysisiä vaurioita tuotteeseen voi mitätöidä tuotteiden takuu.

2.Kaikki palautukset on tehtävä sen orignal kunnossa ja pakkauksessa.

3.Ole hyvä ja anna meille 3 työpäivää tarkastaa palautettavan tuotteen ja järjestää vaihtoa tai palautusta.

4.Kaikki kauppatavaraa palautetaan meille luvaton hylätään. Kun palautat tuotteen, olet myös vastuussa vakuuttamisesta palautetut kohde. Mato Outlet ei ole vastuussa toimitus menetys tai vahinko teidän puolellanne. Mitään tavaroita ei voida hyväksyä vaihtaa tai palauttaa ilman lupaa.

5.Pohjois-Amerikassa asiakkaat voivat palauttaa tuotteet meidän agentti Kanadassa, mutta ei Kiinassa, pyydämme meidän agentti auttaa meitä järjestämään vaihtoa sinulle. Se olisi helpompaa sinulle.

6.Kaikki tuotteet palautetaan, jotka olivat merkitty tai toimitettu, kuten "ILMAINEN TOIMITUS" ostohetkellä tulee hyvittää 80% tuotteen hinnasta(postikuluja lukuun ottamatta). Toimitus-maksu palautetaan vain, jos tuotto on seurausta meidän virhe.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parasta asiakaspalvelua. Ota rohkeasti yhteyttä meille ensin, jos sinulla on ongelmia.

paketti

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paketin Koko: 23cm x 16cm x 7cm (9.06in x 6.30in x 2.76in)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 5 out of 5 (1 votes)

5
Vai Vainah 2017-12-22

Excellent

Lisää arvio

Arvosana