Moottoripyörä Käsisuojat Käsi Harja Vartijat Bar Suzuki RM85 RM125 RM250 RMZ250 RMX250 RMZ450 RMX450 DR250 DRZ400 DR650 maastoajo

€12.27 €10.55 Ilmainen toimitus

Asiasanat: harja baari, moottoripyörä käsisuojat käsi vartijat, Moottoripyörä Käsisuojat, Halvat harja baari, Korkea Laatu moottoripyörä käsisuojat käsi vartijat, Kiinan moottoripyörä käsisuojat Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Materiaali Tyyppi: alumiini muovi
 • Kohteen Pituus: 32inch
 • väri: 22MM PURISTIN, PURISTIN 28MM
 • Kohteen Paino: 0.85kg
 • Mallin Nimi: QBHD-4
 • Kohteen Tyyppi: Putoamisen Suojaus
 • Kohteen Korkeus: 14inch
 • Tuotemerkki: CAKEN
 • Kohteen Leveys: 15inch

Käsisuojat

100% Upouusi

Materiaali: Muovi & Alumiini

Efficientl y suojata kädet, kun ajaa moottoripyörää

Vähentää käsi/sormi väsymys,varmistaa suurempi moottoripyörä käsittely

Suojaa kädet harja,kiviä,mutaa sekä kylmä tuuli

Package: 1 pari ohjaustangon suojus (vasen ja oikea) 1 pari asenna puristin 1 pari laajennus ruuvi

1.Älä osta jos et vahvista voit käyttää niitä vain kysyä meiltä yksityiskohtainen piirustus jos haluat tarkistaa, onko ne ovat kunnossa. 2.Saat kohteen sama kuin kuvia. ehkä jotkut ero väri, koska valo kuvauksen aikana.

3.Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta. Se tarkoittaa, että varustamo perii nämä maksut sinulta, jos haluat saada kohteita.

1.Koska meidän hyvä ostaja, kunpa voit antaa meille positiivista palautetta jälkeen saat laadukkaat tuotteet. Meillä on aina alennus tai lahjan toisen ostaa asiakkaita, jotka antavat meille positiivista palautetta. 2.Näytimme toimitus aika asiakkaat, joten älä jätä meille negatiivinen palaute, jos paketti saapui myöhään, se on aiheuttanut varustamo. 3.Älä epäröi lähettää meille sähköpostia, jos kysymyksiä, me vastaamme 12 tuntia. Älä avaa riita tai jättää negatiivista palautetta helposti , luota meihin ja lähetä meille sähköpostia suoraan , kaikki ongelmat voidaan ratkaista. Alipay Parempana. T T ,Länsi-Unionin ,Paypal myös olla hyväksyttävää. 1.Ota meihin yhteyttä sähköpostitse 30 päivän kuluessa, jos et tarvitse palauttaa. 2.Paluu tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, lähettää kohteen takaisin osoite kertoa. 3.Kauppahinta palautetaan, mutta toimituskulut ei palauteta, jos ostajat ostaa tuotteita virhe ,ostajat tarvitsevat varaa palaavat toimituskulut . 4.Ostajat voivat vaatia täysi tuki sisältää toimituskulut tai muuttaa tuotteita ilmaiseksi, jos olemme kirjoittaneet väärin tuotteet, jäi paketti, jonka varustamo , huono laatu tai tuotteet ovat rikki kuljetuksen aikana(edellyttää selkeitä kuvia tuotteet ja paketit). 1.Toimitusaika seuraavasti: 2. Ehkä siellä on jokin viive, kuten varustamon tai tulli, toivotan teille yhteyttä, jos viivästys , mutta ei avaa riita, koska se ei ole meidän virhe. 3. Kun valitset post by express, joskus emme viesti kuriiri valittu , koska siellä on joitakin ongelma tullaus tulli, ja ehkä toimitusaika ei ole nopein

paketti

 • Pakkauksen Paino: 1.1kg (2.43lb.)
 • Paketin Koko: 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
 • Yksikkö Tyyppi: Asettaa
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 5 out of 5 (2 votes)

5
Nadya Pena 2018-03-16

Yip got them perfect fit too thanks

5
Blindfaith 2018-03-13

same as picture free shipping arrived time set. the problem Is weighing lot...

Lisää arvio

Arvosana