2 x 8.7 cm * / Kiina antiikin Keula ja nuoli pää miekka kokoelma kupari patsas

€13.08 €10.46 Ilmainen toimitus

Asiasanat: jouset ja, Jousi ja Nuoli, keula keula, Halvat jouset ja, Korkea Laatu jousi ja nuoli, Kiina keula keula Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Materiaali: Paperi
  • Tuotemerkki: EASTCODE
  • Teema: Ihmiset
  • Alueellinen Ominaisuus: Kiina

Ilmoitus:

Olen liikemiehet Pekingissä kiinassa,Kuten tiedätte,kulttuuri-Kiinan 5000 vuotta historia sisältää mittaamattoman historia ja kulttuuri kaikkia taiteita,Joten veneet arts on pitkä historia,Nyt craft miehet käyttävät antiikin technics creat kaunis ja ihmetellä, käsityön taiteen, kuten jade,korut ja hopea veistämällä ja kivi esineitä,Kaikki ne ovat symboli onnellinen ness ja onnekas,joten ne kannattaa kerätä! Nyt tällä kertaa minä näytän sinulle, hieno ja erinomainen aarre!!! Valitse kuva, voit nähdä, se on erittäin hyvin. Täydellinen tyyli,mukava muotoilu, hieno ammattitaito, se on todella harvinainen kuvamateriaali ja kannattaa kerätä!!! Se on hyvässä kunnossa. Katso kuvat näet muoto on erittäin hyvin; Niin ihana kohde .

Toimittaa selvittäminen

Selkeä maksun, kun ostaja toimittaa kohta Meillä on 3 työpäivää.

Postikulut:

Lähetämme kauppatavaraa Kiina Postitse Ilma-tai Hongkong Postitse noin 15-25 päivän päästä,voimme antaa sinulle seurantanumeron tarkistaa sähköpostin tila .Tietenkin jos ostat useamman,hinta on alhaisempi. jos sinulla on lisää kysymyksiä tai ska ement on merenkulun,pls yhteyttä asiakaspalveluumme.

Emme ole vastuussa mistään tullia tai veroa oman maasi.

Huomautus:

Olemme erittäin arvon kaikille asiakkaillemme Fingote.news ja me teemme AINA varmista, että olet tyytyväinen kauppa. Olen ylpeys itseni siihen, että tarjoamme asiakkaillemme erittäin erittäin hyvä tuote ja paras palvelu, joka on paljon yli useimmat muut jälleenmyyjät internetissä.Me varmista, että kokemus meille on erittäin miellyttävä yksi.

Jälkeen palvelu:

Jos et voi vastaanottaa paketti 30 päivän kuluessa ,ota kommunikoida kanssani.Ja jos vastaanotat kohteen ,ennen kuin jätät minulle palautetta,sinulla on unpleased asioita,ota yhteyttä minuun, minä ratkaista se, jotta olet tyytyväinen ajoissa.Ja Jos et ole tyytyväinen minun palveluun tai oman kohteen ,Ota kommunikoida kanssani aikaa,aion ratkaista se, jotta olet tyytyväinen.Kerron sinulle tyytyväinen,Tämä on minun lupaus.

Ostamalla tämän kohteen, sinun ostaja hyväksyy KAIKKI ehdot ja edellytykset. Jos olet huolestunut, ota meihin yhteyttä ja yritämme ratkaista sen sinulle nopeasti.

Noin Palaute:

Olemme tyytyväisiä mahdollisuus vaihtaa Palaute kanssasi kuin yksi monia ostajia. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi jostain syystä, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä neutraali tai negatiivinen palaute. Haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi ja ahkerasti työtä kanssasi.

paketti

  • Paketin Koko: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana