2018 Kolme magneettinen minkki fake ripsien voidaan käyttää uudelleen.Magneettinen silmäripsiä Silmäripset magneetit Ripsien magneetti

€4.07 Ilmainen toimitus

Asiasanat: fake ripsien, ripset silmäripset, minkki fake ripsien, Halvat fake ripsien, Korkea Laatu ripset silmäripset, Kiina minkki fake ripsien Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Vääriä Eyelashe Pituus: 1cm-1,5 cm
 • Kohteen Tyyppi: Vääriä Silmäripsien
 • Vääriä Silmäripsien Terrieri: Musta Puuvilla Varsi
 • Vääriä Silmäripsien Veneet: käsin tehty
 • Vääriä Eyelashe Tyyppi: Koko Nauhat Ripset
 • Tuotemerkki: mei qi nai
 • Määrä: 4kpl, moniväri
 • Vääriä Silmäripsien Tyyli: Ristiin rastiin
 • Koko: 3 magnet
 • Vääriä Ripsien Materiaali: Muut
 • Malli Numero: minkki magneetti

Tuotteen Kuvaus:

Tämä tuote on vanhempi minkki hiukset, kolme magneetit houkutella vääriä silmäripsien. On tällä hetkellä paras ripsien tuotteet, kaikkein kätevä käyttää. Tämän tuotteen perii luonnollinen, kaunis ja seksikäs edut minkki silmäripset, mutta myös on kätevä yllään vasta-valmistettu magneetti irtoripsiä ja ratkaisee ongelman murehtia liima-allergia. Koska tuotteet pyrkiä täydellisyyteen, joten johtaa korkeampiin hintoihin, ostajat mielessä, ole hyvä ostaa huolellisesti.

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. 3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää. 1) POSTIKULUJA. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2) Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4) kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6) Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7) Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Fingote.news. TAI, voit valita korvaavan. 4) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote ei ole kuin mainostetaan. 1) 12 kuukauden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2) Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. Emme korjaa tai vaihda kohteita kanssa päättyi takuu. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Fingote.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ennen kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

paketti

 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 8cm x 8cm x 5cm (3.15in x 3.15in x 1.97in)
 • Pakkauksen Paino: 0.045kg (0.10lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 5.00 out of 5 (1 votes)

Lisää arvio

Arvosana