Datyson Astro Optiikka 1.25-Tuumainen Kuu Suodatin Tähtitieteen Kaukoputken Okulaarin - metallirunko - Parantaa Kuun Planeetan Näkemyksiä

€6.36 Ilmainen toimitus

Asiasanat: optinen suodatin, optinen runko, optinen teleskooppi, Halpa optinen suodatin, Korkea Laatu optinen frame, Kiina optinen teleskooppi Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Brutto paino: 11g
 • Tuotemerkki: Datyson
 • Malli Numero: 5P9999
 • Tyyppi: Päällekkäin
 • Paino: 7g
 • Runkomateriaali: Alumiini
 • Kierrekoko: M28*0,6 mm
 • Linssin Materiaali: optinen lasi

SEN VOI AUTTAA, Auttaa varjot kraatterit ja anna parempi määritelmä Kuun pinnalle. Auttaa myös ongelma valosaastetta alueella. Käytössä kuu on helpompi tarkkailla ja tekee hyvää työtä poistamaan street valosaaste alla meidän asunto kaupungissa. Standand suodattimen kierre 1.25" okulaarit ja muut tarvikkeet. Metalli runko ja valmistettu optinen lasi mukana Tulee muovinen laatikko pitää se turvallinen ja puhdas kun sitä ei käytetä. Paketti Sisältää 1x Suodatin 1x tukeva muovikotelo P. S: älä Koskaan katso suoraan kohti aurinkoa kaukoputkella tai sen finder-soveltamisala - edes hetkeksi - ilman ammattimaisesti tehty aurinko-suodatin, joka täysin kattaa edessä väline, tai pysyviä silmävaurioita voi johtaa.

NOIN MAKSU

Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

NOIN TOIMITUS

1)Tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen.(alukset pois sisällä 10 päivää)

2)Aluksen kautta China Post Air Mail,joskus kautta Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Toimitus Aika: 15-35 päivää)

Huomautus:Useimmilla aloilla Brasilia,Ruassia ottaa enemmän kuin 50 päivää,odota kärsivällisesti.

3) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

4) Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

5) Emme voi ottaa mitään vastuuta tulli viivästyminen tai veroja.Ostaja on vastuussa ylimääräiset tuontitullit,veroja tai muita tulli liittyvät maksut.

NOIN RETURN & PALAUTUS

1) Palauttaa hyväksyä, jos tuote(t) on(ovat) ei ole kuvattu,me tulemme kantamaan kaikki toimituskulut;tai pidä tuotteen(t) ja sopivat tuen kanssa meille.

2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3)Ota yhteyttä, jos mitään ongelmia tuote(s), kun olet saanut paketti välittömästi.

NOIN TAKUU

1)tuotteidemme laatua on taattu.

2)kaikki tuotteet on läpäistävä ympäristösertifikaatti.

NOIN PALAUTETTA

1) Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

paketti

 • Paketin Koko: 13cm x 9cm x 7cm (5.12in x 3.54in x 2.76in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.03kg (0.07lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 5 out of 5 (1 votes)

5
Zolotayko09 2018-02-13

Quite well!

Lisää arvio

Arvosana