HTC-1 Sisäuima-Huone, LCD-Elektroninen Lämpötilan Kosteuden Mittari Digitaalinen Lämpömittari Kosteusmittari sääasema Herätyskello

€3.59 €3.41 Ilmainen toimitus

Asiasanat: sääasema herätyskello, Digitaalinen Lämpömittari Kosteusmittari, lämpömittari kosteusmittari, Halpa sääasema herätyskello, Korkea Laatu digitaalinen lämpömittari kosteusmittari, Kiina lämpömittari kosteusmittari Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Malli Numero: HTC-1
 • Teoria: Lämpötila-Ohjain
 • Tyyli: Seisova ja Seinään Roikkuu
 • Näytön Tyyppi: Digitaalinen
 • Tuotemerkki: DIYMORE
 • Power Tyyppi: AAA-paristo
 • Max Lämpötilan Mittaus: 50°C - 69°C
 • Näytön Koko: 2.0 - 3.9 Tuumaa
 • Käyttö: Tarkista kuvaus

100% upouusi ja korkea laatu Kompakti ja kannettava LCD-näyttö Näyttö lämpötila, kosteus ja aika samanaikaisesti Alhainen virrankulutus ja korkea vakaus ja tarkkuus Muisti MAX & MIN mittaus-arvo 12 / 24 tunnin muodossa Centidegree /Fahrenheit valittavissa Olennainen tunnin hälytystoiminto Myönteinen kolme painikkeita voi asettaa ajan Fahrenheit lämpötilan muutoksen takana, on musta-painiketta sisällä pieni pyöreä reikä, yhdellä klikkauksella voi muuttaa Hälytyksen Kello ja Kalenteri-toiminto (kuukausi ja päivä) Desk-top saattamista tai seinävaate Lämpötila-alue: -50 ~ +70C ( -58 ~ +158F) Kosteus-alue: 20%~99%RH Tarkkuus: lämpötila: 0.1 C (0.1 F), kosteus: 1% RH Tarkkuus: lämpötila: +- 1C (1.8 F) kosteus: +- 5%RH (40%~80%) Varastointi: -20C~60C, 20~80%RH Virta: yksi AAA-paristo(Ei mukana) Koko: 10cm*10.8 cm*2cm(n) - Paketin Mukana :

1 X Lämpömittari hygrometer kanssa herätyskello

Rakkaat ystävät, jos tilauksesi enemmän kuin $5, Fingote.news ei anna meille lähettää paketti ei ole saatavilla seurantatietoja toimitustapa (kuten Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus, Singapore Post 4PX OM Pro). Joten ole hyvä ja valitse China Post Air Mail/Fingote.news Standard Shipping, jos tilauksesi enemmän kuin $5. Tai pls jakaa tilauksesi, voit lähettää yli 2 tilauksia, varmista, että jokainen tilaus on alle $5 varmista, että jokainen tilaus on alle $5, Venäjällä vähemmän kuin 2 dollaria. Ole hyvä ja valitse China Post Air Mail/Fingote.news Standard Shipping, jos haluat koko seurantatiedot. Kiitos tuestanne!

Rakas ystävä, Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parasta asiakaspalvelua.Kiitos tukee!

paketti

 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.125kg (0.28lb.)
 • Paketin Koko: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 3 out of 5 (2 votes)

5
Dikhanbaev94 2018-04-09

quite works well, sometimes the difference is up to 5% between devices, measurement results it other we tested and similar stations weather, working quite well, sometimes difference is up to 5% between urządzenaimi, measurement results tested and close to other my weather station

1
Joca Ziquinha 2018-03-30

joined dishonest seller!!! promised order it this send goods, доложил which last. but, unfortunately, обманул!

Lisää arvio

Arvosana