Ilmainen toimitus A18-J PVC Neulan Kärki Universal Digitaalinen Multimete Multi-Mittari Testaa Aiheuttaa Anturi Johto Pen-Kaapeli

€3.27 Ilmainen toimitus

Asiasanat: anturi johto pen-kaapeli, pen-kaapeli, Digitaalinen Yleismittari, Halpa anturi johto pen-kaapeli, Korkea Laatu pen-kaapeli, Kiina digitaalinen yleismittari Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Nimi : Yleismittari Testi Johtaa
 • Paino: 85g
 • Mittaus-Virta-Alue: 20A
 • Malli Numero: A18-J-PVC
 • DIY Tarvikkeet: Sähkö
 • Näytön Tyyppi: Digitaalinen Näyttö
 • Mittaus-Jännite Alue: 1000V
 • Mitat: 90*19*190mm

Ilmainen toimitus A18-J PVC Neulan Kärki Universal Digitaalinen Multimete Multi-Mittari Testaa Aiheuttaa Anturi Johto Pen-Kaapeli Kuvaus 100% upouusi ja korkea laatu Materiaali: PVC -, kulta-levy-kaapeli neula Tekniset tiedot: Punainen: positiivinen Musta: negatiivisen Kaapelin Pituus:88cm/34.3" Yhteensä pituus:106cm/41.3" Professional Testi Suurin Jännite: 1000V 20A 1. Helppo lukea: "+ " & " - " - kylttejä lähellä mittapäät 2. Kumi shrouded, se on mukava tarttua 3. Universal multi-mittari pistokkeesta, kätevä käyttää 4. Se on yksi hyödyllisiä työkaluja, joka tuo mukavuutta sähköinen työtä

Käyttöehdot Toimitus

Maksu hyväksymme Alipay, T/T, Western Union, Paypal ja Visa-maksu. Paitsi Alipay, muuttaa maksu on asiakkaan\\ \ 's puolella. Ole hyvä ja maksa tilaus 3 päivän kuluessa, ja me järjestämme toimitus 1-2 päivää. Huollon jälkeen Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Fingote.news. TAI, voit valita korvaavan. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palautetta tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen withour tuotteet ja palvelun. Jos sinulla on ongelmia, ota rohkeasti ota yhteyttä ensinnäkin ennen kuin lähdet negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

paketti

 • Paketin Koko: 11cm x 4cm x 21cm (4.33in x 1.57in x 8.27in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.115kg (0.25lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 3 out of 5 (2 votes)

5
Xatabch Perm 2018-01-29

ok! received! thank you!

1
Vika Kozelskaya 2018-01-24

продовца advise buying this каму none. заказывал щюпов two sets, щюпы come to life, дубовая insulation, needle blunt, two sets of color щюпов wires (red) different. to buy this money for щюпы in silicone insulation.

Lisää arvio

Arvosana