Muoti Luxury UV-Maalattu Puhelin tapauksessa Lenovo fiilis k5 DIY maalaus Kovaa Takaisin Puhelin Suojelija Kansi Lenovo fiilis k5 tapauksessa

€2.03 €1.34 Ilmainen toimitus

Asiasanat: puhelimen tapauksessa, puhelimen ostaja, puhelin tarvikkeet tapauksessa, Halpa puhelin tapauksessa, Korkea Laatu puhelimen ostaja, Kiina puhelin tarvikkeet tapauksessa Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

 • Paino: 0.04 g
 • Tuotemerkki: WEVEYE
 • Suunnittelu: Kuviollinen
 • Malli Numero: Lenovo vibe k5
 • Koko Pakkaamisen jälkeen: 8*6*8 cm
 • Toimitusaika: 3-5 Päivää
 • Yhteensopiva Brand: Lenovo
 • Retail Package: No
 • väri: Värikäs
 • Tyyppi: värillinen piirustus matkapuhelin tapauksessa
 • Toiminto: Likaa hylkivä
 • Tuote: kuvio puhelin tapauksessa

paketin kuva:

Tervetuloa myymälästämme !

Huomautus:(lue ennen kuin järjestyksessä)

1. Tuote on ilmainen toimitus mukaan "Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus" , Se voi seurata

sen jälkeen, kun paketti lähti Kiinaan.Jos tarvitset täydellinen seuranta ,valitse "China Post Rekisteröity

Air Mail ",ja lisää rahaa seuranta.

2 .Jos vahvistus aika on tulossa, et vielä ole vastaanottaa tavaroita, ota meihin yhteyttä, me

laajentaa toimitusaika ensimmäistä kertaa.

3 .Älä avaa kiistan kuluessa 65 päivää . Jos sen jälkeen, 65 päivää et vieläkään saa tavarat,

ota yhteyttä solove se .

Muoti Luxury UV-Maalattu Puhelin tapauksessa Lenovo fiilis k5 DIY maalaus Kovaa Takaisin Puhelin Suojelija Kansi Lenovo fiilis k5 tapauksessa

kuvan yksityiskohdat:

Meistä

Olemme aito myyjä tarjoamalla laadukkaita kohteita kilpailukykyiseen hintaan. Jokainen kohde on carfully pakattu, jotta varmistetaan turvallinen toimitus sinua.

Tavoitteemme:

Tavoitteena liiketoiminta on tuoda asiakkaillemme parasta tuotteita maailmanlaajuisesti. Tarjoamme asiakkaillemme a great customer experience samalla tarjota kaikki tuotteet alhaisimmat hinnat online.

Palvelumme:

Seisomme kaiken takana, voimme myydä ja tehdä se meidän tehtävämme varmistaa, asiakaspalvelumme\\ \ 's tyydytystä.

Tarjoamme myös PUDOTA MERENKULKU palveluja asiakkaille, jos tarvitset.

Toimitus & Maksu

Yleensä, se vie 15-60 päivää kautta China Post Air Mail .

Jos nopeasti, se saapuu 15 päivän kuluessa . Jos hidas, se saapuu vajaan kahden kuukauden , Tämä riippuu post office & tulli Tehokkuutta eri maassa. Jos kohde on Amerikka, yleensä 20 päivää voi saapua.Sinun pitäisi saada kohteen sisällä 20-60 päivää .

Lähetä meille sähköpostia, ole hyvä, jos ei ole vastaanottaa kohteita 60 päivän jälkeen niin pian kuin mahdollista. Jos luulet, että aika on liian pitkä, voit valita muita kuriiri, mutta sinun on oltava vastaavat kustannukset .

Varmista, että maksu-osoite on oikea. Puhelin numero on arvostettu. Tahansa ei saanut eriä aiheuttama virheellinen osoite ei ole meidän täyden hyvityksen tai korvaaminen politiikkaa .

Ilmoituksen sähköpostitse/viestin lähettämisestä lähetetään ostajalle kun tuote on lähetetty. Lähetä meille sähköpostia, jos sinulla don\\ \ 't saavat sähköpostin jälkeen 5 päivän täysi maksu lähetti .

Tarjoamme express shipping, mutta postikuluja riippuu painosta kohteita. Joten jos haluat express toimitus, anna meille kohteen nimi ja määrä haluat, ja laskemme sinulle kokonaishinta sis. postikulut .

Palautusoikeus

Aidosti Viallinen Tavara on vaihdettava tai rahat palautetaan 30 päivän kuluessa palauttaa aikoja . Meidän on kuitenkin kerrottava jokin tuote on viallinen saatuaan kohteen. Se on asiakkaan velvollisuus maksaa ja lähettää kohteen takaisin meille. Jos kohde on todettu olevan viallinen, meidän on myös palautuksen postikulut maksaa takaisin ostajalle .

Vialliset tuotteet tarjotaan vaihtoa tai tallentaa luotto. Tuotteet on palautettava 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sai tilauksen. Se kestää noin 3 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun tuote on vastaanotettu. Kaikki varaston tyhjennysmyynti tuotteet ovat lopullisia, ei ole paluuta, vaihtoa tai palautusta .

Vaikka me pack kohteen hyvin varovainen, korkea laatu pakkausmateriaalit, on ennalta-arvaamattomia vahinkoja, koska toimitus harjoittaja. Emme VASTAA toimituksen vahinkoa ITSE lähetykseen . Tarjoamme vastineeksi vaurioitunut tuote, koska toimitus vahinkoa .

Ilmoitus

Sinua voidaan soveltaa tuonti-tullit, verot, ja/tai tulli maksuja, joita voidaan määrätä oman kuntien, kun saat paketin. Olet vastuussa maksaa mitään lisämaksuja varten tulliselvitys. Hinnat vaihtelevat maittain ja mitä oli tilattu, joten emme pysty toimittamaan arvioitu kustannus .

Ota yhteyttä paikalliseen postiin tai tullitoimipaikan tiedustella nämä maksut .

Palaute

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on erittäin tuoda meille .

1. Ole hyvä ja jätä 5 tähden positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut .

2. Jos sinulla on jokin ongelma ,ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin sinun jättää negatiivista palautetta.Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parasta palvelua ! :)

3. Meidän myy expenriences kunnes nyt, 0.1% ulkomaiset ostajat veloitetaan tullit !

paketti

 • Paketin Koko: 8cm x 6cm x 8cm (3.15in x 2.36in x 3.15in)
 • Pakkauksen Paino: 0.04kg (0.09lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana