1 kpl ANTEEKSI, Ääni-Painiketta, tapahtuma & osapuolen työkaluja, tarvikkeita tapahtumien tarjonta loma-koristeet

€11.62 €7.44 Ilmainen toimitus

Asiasanat: työkalut tarvikkeet, koriste koriste, sisustus tapahtumia, Halvat työkalut tarvikkeet, Laadukkaita koriste koriste, Kiina sisustus tapahtumia Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Tilaisuudessa: Häät ja Kihlajaiset,Ristiäiset & Kaste,St Patrick's Päivä,Sukupuoli Paljastaa,Syntymäpäivät,Talon Liikkuvat,Lapset's Päivä,Earth Day,Kiitospäivä,Puolue,Joulu,Valentine's Päivä,Halloween,Pääsiäinen,Uusi Vuosi,Vuosipäivä,Äiti's Päivä
  • väri: Syvä Safiiri
  • Materiaali: Muovi
  • Malli Numero: MEGA1010-1

Asiakaspalvelun tiedot

Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai sen jälkeen-myynti ongelmia, ota meihin yhteyttä.

What ' sapp:

Catherine: +86 15867491167

Kevin:+86 15067454469

Meidän työ aika: 9:00-21:00 (Pekingin aikaa)

Jos pidät tuotteet ja palvelumme, anna meille viisi tähteä. Kiitos!

Return/Palauttaa

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Fingote.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Takuu

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Fingote.news!

Palaute

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

pioni keinotekoinen ruoho häät auton sisustus kimppu lehtiä daisy meheviä laventeli koriste kukkia marja keinotekoinen ruusut hydrangea kukkia keinotekoinen häät kukat kodin tarvikkeet auringonkukka lily muovi kukkia hede rottinki äitien päivä lahja kukkakimppu keinotekoinen puu halpa keinotekoinen kukka keinotekoinen orkidea keinotekoinen hedelmiä fake kukkia kukkia

paketti

  • Paketin Koko: 40cm x 30cm x 10cm (15.75in x 11.81in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.9kg (1.98lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 0 out of 5 (0 votes)

Lisää arvio

Arvosana