Saksa DISPLEX Näyttö puolan Suojaa Hoito Poistaa Scratch Muovi Tuote kuten MP3, PSP, Matkapuhelin Ei Kosketusnäyttö

€7.08 Ilmainen toimitus

Asiasanat: scratch remover, scratch remover puolan, scratch remover puhelin, Halpa scratch remover, Korkea Laatu scratch remover puolan, Kiina scratch remover puhelin Toimittajat.

Varastossa

Kuvaus

  • Materiaali: liitä
  • Käyttö: Poistaminen Naarmuttaa Muovia Tuotteen
  • Koko: 5g
  • Malli Numero: Näytön Puola
  • Hankaavia Viljaa Koot: Kolme tuhatta
  • DIY Tarvikkeet: Sähkö

Venäjän ostajat ilmoita koko nimesi! Koko nimi on oma nimi + isänsä nimi + sukunimi.

Tuotteen Nimi: Scratch Remover Kerma (Näytön Puola)

Merkki: DISPLEX (Alkuperä: Saksa)

Nettopaino: 5g (0.175 oz) Yleisesti, sitä voidaan käyttää enemmän kuin 10 kertaa.

Scratch remover klassinen näyttää erityistä kiillotus tahna DISPLEX Näyttö puolan naarmuja päällystämätön näyttää (ei kosketusnäyttö) voidaan nopeasti ja helposti poistaa. Uusiminen ja hoitaa kaikki pinnoittamaton muovi näyttää ilman kosketusnäyttöä. 1. Helppo korjaus pienten ja keskisuurten naarmuja 2. Täydellinen hoito klassinen näyttää 3. Matkapuhelimiin, MP3, PSP ja enemmän 4. TUV sertifioitu DISPLEX Näytön puola on myrkytön, antistaattinen ja on pidentää säilyvyyttä, koska se ei exsolve. Muovi Muodonmuutos Teknologia (PDT Technology) toimintaperiaate DISPLEX Näytön puola on yksinkertainen ja tehokas. Muovi linssi on kevyesti liuennut ja kiillotettu kanssa hieno hioma hiukkasia. Kulmat naarmu jälkiä on pyöristetty ja halkeama alareunassa täyttää materiaali, linssin itse. Käyttää DISPLEX Näyttö puolan oikein: 1. Peittää puhelimen näytön puolelta teipillä. Tämä tavalla voit vain kiillottaa läpinäkyvä osa, näyttö ja maalatut pinnat. 2. Soveltaa joitakin DISPLEX puhelimen näyttöön. 3. Varovasti kiillottaa valo naarmuja liitteenä puuvillakangasta. 4. Toista sovellusta varten tarvittavat syviä naarmuja. 5. Näyttää karkaistu pinnat merkki voi esiintyä, kun irrotat syviä naarmuja. Puolan koko näytön, kunnes kovettunut kerros naamioitu alue on kokonaan poistettu. VAROITUS: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytettäväksi näytöt puhelimet, MP3-soittimet ja PSP (vain muovi-tuotteet) . Älä käytä kosketusnäyttö ja polykarbonaatti (PC). Sitä voidaan käyttää klassinen näyttää matkapuhelinta, kuten Nokia ja Sharp AQUOS, ei Samsung, Apple, Huawei jne. Kaikki kuvat ovat oikeita valokuvia: Huomautus noin toimitus:

Toimitus aika monta maata on normaali 7 - 39 työpäivää (Venäjä-10 - 60 työpäivää, Brasilia 25-80 työpäivää ), juhlapäiviä lukuun ottamatta.

Kuitenkin joka toimitus malli voit valita, ole hyvä ja luottaa meihin. Me valita paras shipping malli ja lähettää kohteen sisällä 2 päivää (paitsi loma) sen jälkeen, kun vahvistettu maksu. Saat paketin ajoissa.

Sinun pitäisi olla vastuussa maksamaan tullit tulli-ja tullista läpi, jos siellä on tariffeja.

HUOMAUTUS:

MITÄÄN VAHINKOA ASENNUKSEN AIKANA EI OLE MEIDÄN VASTUULLA JA EI KUULU TAKUUN PIIRIIN. TARKISTA YHTEENSOPIVUUS ENNEN OSTOA.

Palaute: teemme parhaamme jätä teitä nopea positiivinen palaute osoittaa arvostusta ostoksesi. Jos jostain syystä on olemassa mitään ongelmia tuotteemme tai palvelumme, ota pyrkiä meihin yhteyttä, niin voimme ratkaista asian sinulle. Palaute on tärkein voimavara Fingote.news myyjän, ja pyrimme on erinomainen palautetta jokaiselle asiakkaalle. Joten jos jotain ei ole sinun makuusi, ota antaa meille mahdollisuuden tehdä asiat oikein.

paketti

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 19cm x 12cm x 1cm (7.48in x 4.72in x 0.39in)
  • Pakkauksen Paino: 0.02kg (0.04lb.)
5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Arvosana: 4 out of 5 (2 votes)

3
Rafinha Zic 2018-01-30

it is 8 days plus. minus-does not work. cheap buy baby screen of tablet and plastic, first on исцарапался days use (have time just come case protective film). исправит little though paste this situation надеялась... поначалу показалась me, compared to other not become better half that one processed, less just apparently but it is damaged. чуточку though is the best (first photo it up)

5
Roksolanapritula 2018-01-06

very cool, 5 star

Lisää arvio

Arvosana